tiistai 17. marraskuuta 2015

Broken Seed-sukat

Lanka: Novitan Nalle Luontopolku Joki ja Valkoinen Nalle-lanka
Ohje: Ohje bongattu facebookista Voihan villasukkia!- ryhmästä


Facebookin Voihan villasukkia-ryhmästä löytyy kaikenlaisia hienoja villasukkaohjeita. Pari vuotta sitten Broken Seed Stich-kuvio oli kovassa huudossa, kun ohje levisi facebookissa. Sain nämä sukat valmiiksi jo pari vuotta sitten, mutta vasta nyt sain kuvat laitettua blogiin. Facebook-ryhmässä tapahtuu usein niin, että joku laittaa kuvan sukista, jotka kaikki sitten haluavat. Nytkin kaikki neulovat Anelmaiset. Broken Seed Stich-kuviossa hienointa on että se hillitsee räväkäimmätkin värit.

Broken Seed Stich-kuvio 

Lähikuva Broken Seed Stichistä

Vahvistettu kantapää


Ostin pari kerää Novitan Nalle Luontopolku Joki-lankaa, kun värit näyttivät kauniilta keränä. Neulottuani perussukat itselleni lanka ei enää näyttänyt siltä mitä olen kuvitellut. Sitten näin kuvia Brooken Seed Stich-sukista. Päätin käyttää toisen kerän näihin. Näyttää paljon paremmalta, kauniilta tässä mallissa. Tästä opin, että joskus lanka sopii paremmin yhdistettynä toisiin lankoihin. Päätin antaa nämä sukat siskolleni sillä sininen on siskoni lempiväri. Parin vuoden ajan olen nähnyt muutaman kerran sukat siskoni jaloissa, joten tulivat hyvään käyttöön.

2 kommenttia:

  1. Hienot sukat. :)
    Onkohan tää Broken Seed sama periaatteeltaan kuin "räjähtänyt helmineule"? Ootko sattunut sellaseen törmäämään?
    Kiva oli huomata uutisvirrassa päivitys sulta! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. On sama tekniikka. Räjähtynyt helmineule taitaa olla vapaasti käännetty suomeksi. Viime aikoina on ollut kiirettä, joten en ole ehtinyt päivittää blogia. Kuvia olen toki ottanut. Pitää vaan siirtää tietokoneeseen. :)

      Poista