tiistai 25. marraskuuta 2014

Miesten Ruotosukat

Tänään tsekkasin blogiani ja tajusin, että olen kirjoittanut vain yhtä tekstiä tänä vuonna, joten on aika korjata tilannetta ja tässä tulee tämän vuoden toinen postaus.

Päätin neuloa nämä "Ruotosukat" itselleni heti kun näin nämä sukat Novitan Sukkalehdestä. Alkuperäiset sukat olivat vaaleampia kuin nämä. Päätin, etten osta uusia lankoja, vaan käytän minulla olevia lankoja. Pengoin lankalaatikkoni läpi ja käsiini tarttui Musta Seiska Veikka ja Sininen Veikka Raita. Pelkäsin, että niistä tulisi liian tummia. Onneksi niistä tuli hyvännäköisiä mielestäni.

Ruotosukat


Nämä sukat ovat olleet ahkerassa käytössä.






Ruotosukkien jujuna on se, että ne näyttävät kirjoneulesukilta, mutta eivät ole. Tavallaan ovat valekirjoneulesukkia. Kuviot syntyvät nostetuilla silmukoilla. Tämä menetelmä on kätevä, sillä kuvio syntyy helposti, eikä tarvitse stressata lankojen sotkeentumista. Nyt minulla on valtavasti ideoita, mitä voisin tehdä nostetuilla silmukoilla. Toivottavasti joku päivä voin julkaista omaa ohjetta.

1 kommentti:

  1. Ihanaa Juha! Hienoja töitä olet tehnyt. Ja kuinka olet laittanut työt esille kuviin. Kaikkiin kirjoituksiin en alkanut kommentoimaan, mutta olen iloinen puolestasi. Sulla on hieno taito!

    VastaaPoista